Prihranek časa in stroškov

Z računalniškimi programi si pomagamo zato, da smo hitri in da svoje delo opravimo kakovostno. Osnovni cilj je, da smo ves čas konkurenčni.

Tudi ponudniki programov se trudijo in stalno razvijajo nove funkcionalnosti. Čeprav je težko slediti vsem novostim, je nujno, da se naučimo uporabljati predvsem tiste, ki nam prihranijo veliko časa in stroškov.

V našem podjetju izvajamo izobraževanja s področja računalništva in poslovne informatike. Na seznamu tečajev boste našli naslednje skupine izobraževanj:

  • Poslovni programi: Excel, Word, Power Point
  • Podatki in podatkovna analitika: MySQL, Power Query, Power Pivot, Power BI, Pandas
  • Programiranje: Python, C#
  • Odprtokodni programska orodja: ProjectLibre (tudi metodologija projektnega vodenja po metodi ComptiaProject+), Draw.io ter drugi zanimivi in uporabni programi.

Prilagojeni programi

Cilj naših tečajev je, da se naučite programe, kot sta Excel in Power Point, uporabljati pravilno. Tečaji se izvajajo na različnih ravneh zahtevnosti. S tem udeleženci lahko najdejo najprimernejšo raven zase.

Učenje poteka z reševanjem številnih praktičnih primerov. Pri vajah so uporabljeni resnični podatki z različnih življenjskih področij (šport, glasba, podjetništvo ipd.). Usmerjeni smo v tiste funkcionalnosti, ki vam dolgoročno najbolj koristijo. V mislih imamo tiste, ki vam omogočajo največje prihranke časa in največ prispevajo h kakovosti vašega dela.

Tečaje izvajamo v manjših skupinah do 10 udeležencev. Zato se jim lahko bolj posvetimo, hitreje se vzpostavi diskusija in vzdušje postane prijetnejše. Verjamemo, da se sproščeni udeleženci hitreje in bolje učijo, kar bo pospešilo proces digitalizacije v vašem podjetju.

Lokacija po vaši izbiri

Izobraževanja izvajamo na različnih lokacijah. Če vas zanima izobraževanja za vaše podjetje, lahko izvedemo tečaj na vaši lokaciji in na vaših računalnikih. To je najoptimalnejši način, saj uporabniki delajo na svoji računalniški opremi in se takoj soočijo z realnim stanjem (različice Excela niso pri vseh enake). Izobraževanja lahko izvedemo tudi v naši predavalnici na naši opremi. Predavalnica se nahaja v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik na naslovu Podbreznik 15.

Izobraževanja izvajamo tudi na daljavo z uporabo programa Microsoft Teams. Če ste navajeni katerega drugega programa za komunikacijo na daljavo, se vam bomo prilagodili. Izkušnje imamo z izobraževanji preko programov Zoom, Meet in Webex.

Imate vprašanje? Imamo odgovor.

Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.