Znanje in izkušnje

Smo svetovalno podjetje na področju poslovne informatike in digitalizacije. Specializirani smo na naslednjih področjih:

  • Prenova, informatizacija in digitalizacija procesov,
  • Projektno vodenje,
  • Upravljanja dokumentov ter drugih elektronskih vsebin in
  • Povezovanja informacijskih sistemov.

Projekte prenove izvajamo že več kot 20 let. Svoja znanja in izkušnje smo uporabili že v več kot 40 podjetjih različnih tipov in velikosti. Za posamezna strokovna področja imamo tudi ustrezne certifikate in druga formalna potrdila:

  • Projektno vodenje (Comptia, Project+)
  • Microsoft SharePoint (MCTS, Microsoft Ceertified Technical Specialist)
  • Specializacija na magistrski in doktorski ravni študija

Metodologija RapidRe

Prenovo, informatizacijo in digitalizacijo procesov izvajamo po uveljavljeni metodologiji »RapidRe«.  Gre za pristop, ki temelji na objektni vizualizaciji procesov, kar omogoča preprosto komunikacijo vseh udeležencev v procesu. Kakovostna komunikacija je ključna pri tovrstnih projektih, saj je uvajanje izboljšav v procese zato hitrejše in manj tvegano.

Jasna in razumljiva komunikacija sta izjemno pomembni tudi pri izboru informacijskih rešitev. Vizualizacije procesov in opisi zahtev so pomembni tudi pri izbiranju potencialnih ponudnikov tehničnih in informacijskih rešitev.

Prilagodljivost

V našem podjetju se ne ukvarjamo s prodajo licenčne programske opreme. V procesih prenove, informatizacije in digitalizacije se ne omejujemo na izbrane informacijske produkte. Če podjetje že ima uvedene poslovne aplikacije, pomagamo, da slednje čim bolj učinkovito izkoristiti. V primeru, da poslovnih aplikacij še nimate, vam bomo pomagali izbrati najprimernejše za vaš tip podjetja. Svetujemo vam lahko tudi pri izboru, nameščanju in uporabi odprtokodne programske opreme.

 

Smo prilagodljivi. V rešitvah, ki jih predlagamo, poizkušamo kar v največji meri upoštevati obstoječo dobro prakso ter izkoristiti obstoječe informacijske sisteme. Smo občutljivi za vaša tveganja, zato smo projekte pripravljeni izvajati v več korakih in na tak način pridobiti vaše zaupanje ter z vami zgraditi trajnejšo partnersko vez. Pri svojem delu upoštevamo standarde kakovosti, zato vsako vzpostavljeno rešitev ustrezno dokumentiramo. S tem naročnikom zagotavljamo varnost ter omogočamo nadaljnji razvoj in nadgradnje sistema.

Imate vprašanje? Imamo odgovor.

Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.