Izobraževanja

V našem podjetju izvajamo izobraževanja s področja računalništva in poslovne informatike. Znanja, ki jih boste pridobili na naših tečajih, vam bodo v pomoč pri digitalizaciji podjetja.

Digitalizacija je zahteven proces. Če niste računalniško podjetje ali nimate oddelka informatike, je to še mnogo težje. Najprej morate razumeti, kaj od informacijskih tehnologij sploh potrebujete za učinkovito podporo procesov. Sledi izbiranje in odločanje med številnimi programskimi rešitvami, ki obljubljajo čudeže. Pri tem koraku mnogim podjetjem spodrsne in projekti se klavrno končajo. Če ste uspešno preskočili prvi oviri, vas na zadnjem koraku čaka še zahtevno uvajanje informacijskih tehnologij.

Svetovanje

V procesu digitalizacije vam lahko svetujemo, saj imamo s tem bogate izkušnje. Pri informatizaciji poslovnih procesov smo sodelovali že v več kot 50 organizacijah z različnih poslovnih področij. Bogate izkušnje imamo tudi s proizvodnimi podjetji.

Sodelujemo tudi v projektih pridobivanja in obdelave podatkov. Uporabljamo različna računalniška orodja in tehnike za pridobivanje podatkov iz različnih virov (internet, datoteke) in različnih formatov (CSV, PDF, JSON, XML ipd.). Izvajamo tudi analize in statistične obdelave. Če je vaše poslovanje odvisno od kakovostne obdelave podatkov in vam to predstavlja izziv, smo pravi naslov za vas.

Hitri in konkurenčni

Z računalniškimi programi si pomagamo zato, da smo hitri in konkurenčni. Hitro pa se razvijajo tudi programi in njihove funkcionalnosti. Jih uspete sproti preizkusiti in uporabljati? Kako je s tem pri vas ali v vašem podjetju?

  • Imate morda občutek, da so vaši zaposleni zelo počasni in neučinkoviti, ker uporabljajo le 10% funkcionalnosti, ki jih nudijo programi kot so Excel, Word ali Power Point?
  • Ste naveličani hvalisanja znancev, ki trdijo, da s programom Excel lahko v nekaj sekundah naredijo podrobno analizo več tisoč vrstic podatkov? Zagotovo bi tudi vi to radi znali.
  • Ste morda nekje slišali za nove programe Power Query, Power BI in Power Pivot, ki so menda odlična analitska orodja, a ne veste kaj bi s tem?
  • Se vam dogaja, da imate ogromno podatkov, a so zelo kompleksni in redno izgubljate ogromno časa z njihovim urejanjem in pripravo?

Imate vprašanje? Imamo odgovor.

Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.